Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Vi söker CE-chaufför till ett spännande uppdrag i Trondheim!

Om tjänsten

På uppdrag av ett av Norges ledande transport och distributionssällskap söker vi nu en chaufför med CE-behörighet i Trondheim! Missa inte chansen att köra för en av Norges största arbetsplatser!

StudentConsulting är en av de största bemanningsleverantörerna av distributionschaufförer till Norge, vi erbjuder spännande uppdrag hos våra välkända kundföretag och en bra internationell referens inför framtiden. Hos StudentConsulting värderas ditt arbete högt och ett fokus på en yrkesstolthet är viktigt. Genom oss fick under 2016 hela 160 duktiga chaufförer visa vad de gick för på de norska vägarna och varje år har vi många nöjda återvändare! Tveka inte att skicka in din ansökan idag!

På uppdrag av vår kund i Trondheim som är ett ledande transport och distributionssällskap i Norge söker vi nu en lastbilschaufför för distributionsuppdrag.

Arbetsuppgifter:
- Leverans av burar, paket i Trondheim med omnejd
- Av- och pålastning av godset

Vi erbjuder:
- En spännande och välkänd arbetsplats
- Anställning hos internationell kund
- Möjlighet till förlängning

Vi samordnar boendet under tiden för din anställning i Norge hos oss och detta tillsammans med andra chaufförer från Sverige. Det går givetvis bra att ordna eget boende.

Som konsult är du anställd hos StudentConsulting Norge AS och uthyrd till Norges ledande transport och distributionssällskap.

Uppdraget startar omgånde. Arbetstiderna ingår i kundens schema och blir utdelade på plats av Din transportledare. Du kommer arbeta heltid och på fast ruta där Du har två veckors upplärning med full betalning i starten av Ditt uppdrag.

Egen bil är att föredra då det kan bli arbete på obekväma arbetstider på dygnet samt för en flexibilitet gentemot kund, men det finns vissa platser hos kunden där det fungerar utan bil.

Din profil
Din profil för uppdraget som chaufför:
- CE körkort
- Digitalt färdskrivarkort
- Giltigt YKB
- Effektiv och noggrann
- Kommunicera på skandinaviska
- Tillgång till egen bil är en fördel för uppdraget
- God lokalkännedom i Trondheim är meriterande

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas omgående!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

DistributionsförareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Visstidsanställning
3-6 mån
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
StudentConsulting
Hemsida:
www.studentconsulting.com

Ansökan

Webbplats:
http://www.studentconsulting.com/se/jobs/trondheim/vi-soker-ce-chauffor-till-ett-spannande-uppdrag-i-trondheim/39462/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job39462
Sista ansökningsdag:
2017-12-10


Senaste inkomna jobb