Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Vi söker CE-chaufförer till Posten Oslo i sommar!

Om tjänsten

På uppdrag av vår kund Posten Norge AS söker vi nu chaufförer med CE behörighet för sommarjobb i Oslo med omnejd! Missa inte chansen att köra för en av Norges största arbetsplatser!

StudentConsulting är en de största bemanningsleverantörerna av distributionschaufförer till Norge, vi erbjuder spännande uppdrag hos våra välkända kundföretag och en bra internationell referens inför framtiden. Hos StudentConsulting värderas ditt arbete högt och ett fokus på en yrkesstolthet är viktigt. Genom oss fick under 2015 hela 188 duktiga chaufförer visa vad de gick för på de norska vägarna och varje år har vi många nöjda återvändare! Tveka inte att skicka in din ansökan idag!

På uppdrag av vår kund Posten NORGE AS i Oslo söker vi nu erfarna CE lastbilschaufförer för distributionsuppdrag i sommar med chans till förlängning under hösten.

Arbetsuppgifter:
- Leverans av burar, paket i Oslo med omnejd
- Av- och pålastning av godset
- CE-chaufförer utgår från Alnabru

Vi erbjuder:
- En spännande och välkänd arbetsplats
- Anställning hos internationell kund
- Möjlighet till förlängning efter sommaren

Vi samordnar boendet under tiden för din anställning i Norge hos oss och detta tillsammans med andra chaufförer från Sverige. Det går givetvis bra att ordna eget boende.

Som konsult är du anställd hos Student Consulting Norge AS och uthyrd till vår kund Posten.

Uppdragen startar i 13e Juni och pågår till 21a Augusti. Arbetstiderna ingår i Postens turnustider och blir utdelade på plats av Din transportledare. Du kommer arbeta heltid och på fast ruta där Du har två veckors upplärning med full betalning i starten av Ditt uppdrag.

Egen bil är att föredra då det kan bli arbete på obekväma arbetstider på dygnet samt för en flexibilitet gentemot kund, men det finns vissa platser hos kunden där det fungerar utan bil.

Din profil
Din profil för uppdraget som Chaufför på Posten Norge AS:
- CE körkort
- Digitalt färdskrivarkort
- Giltigt YKB
- Effektiv och noggrann
- Kommunicera på skandinaviska
- Tidigare erfarenhet av CE-körning är meriterande
- Tillgång till egen bil är en fördel för uppdraget
- God lokalkännedom i Oslo är meriterande

Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryterare Sara Karlsson på +46 768 15 30 79.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!

DistributionsförareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Visstidsanställning
11 dagar - 3 mån
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
StudentConsulting
Hemsida:
www.studentconsulting.com

Ansökan

Webbplats:
http://www.studentconsulting.com/se/jobs/oslo/vi-soker-ce-chaufforer-till-posten-oslo-i-sommar/29547/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job29547
Sista ansökningsdag:
2016-06-10


Senaste inkomna jobb