Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Wapnö söker serviceinriktad distributionschaufför

Om tjänsten

Som chaufför är du en mycket viktig del på Wapnö. Du distribuerar våra produkter direkt ut till kund på ett säkert, korrekt och serviceinriktat sätt. Du har dagliga leveransrundor, som samkörs geografiskt, och du kontrollerar hela kylkedjan så att den inte bryts. Vidare ansvarar du för att packa dina ordrar efter följesedlar så att kunderna får det dem har beställt.

Vi söker dig som är en van chaufför med C-behörighet, giltigt YKB (yrkesförarbevis) samt digitalt BC chaufförskort. Har du erfarenhet av liknande jobb är det meriterande. Du har ett trevligt och utåtriktat sätt och trivs med att ge hög service till alla kunder. Det är viktigt att du är intresserad av att utveckla dina kunskaper om våra produkter och uppskatta helheten och gårdens kretslopp.

I mer än 20 år har Wapnö utvecklat ett eget ekologiskt kretslopp här på gården. God djuromsorg, smakupplevelse och hållbar miljö har länge varit självklarheter för oss. Det är därför du inte hittar någon liknande gård i Sverige, eller kanske ens i världen. Välj mat från Wapnö så minskar du dina CO2-avtryck. I vårt sortiment ingår mejeriprodukter, kött- och charkprodukter, källvatten, öl, lemonad, mjöl och grönsaker. Läs mer om oss på www.wapno.se

DistributionsförareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
WAPNÖ AB
Hemsida:
http://www.wapno.se

Ansökan

Referens:
Chaufför
E-postadress:
jobb@wapno.se
Sista ansökningsdag:
2018-08-05
Övrigt:
Skicka din ansökan med CV och personligt brev via e-post till jobb@wapno.se, senast 5 augusti 2018. Märk din ansökan med ”Chaufför”.


Senaste inkomna jobb