Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Chaufförsjobb - NyhlénsHugosons - Skellefteå

Om tjänsten

Våren och sommaren 2019 närmar sig med stormsteg och vi vill därför informera om att vi söker ett tiotal chaufförer med CE & YKB-behörighet.

Vi söker dig som är stresstålig, självgående, social och serviceinriktad. Du är en glad och positiv person med högt driv och som gärna bidrar till en härlig stämning på arbetsplatsen!

Att arbeta hos oss innebär att du får träffa många av våra kunder samt ingå i ett härligt chaufförsgäng. Det är bra om du har tidigare erfarenheter av kyl - och frystransporter, vana av kundbemötande samt god körförmåga, men inget krav.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och vi ligger i framkant med en modern och bra fordonspark. I verksamheten har vi både distribution och fjärrtransporter mellan terminaler/anläggningar.

Arbetet har stundtals ett mycket högt tempo och du behöver ha ett strategiskt och effektivt arbetssätt. Terminalarbete kan även ingå i arbetsuppgifterna. De huvudsakliga arbetsområdena är från Luleå ner till Sundsvall. Uppdraget är skiftande arbetstider. Arbetstiderna förläggs under dygnets alla timmar, sju dagar i veckan. Vi utgår med alla körningar från vår terminal i Skellefteå. Vi arbetar med löpande urval och tillsättning av dessa tjänster sker så snart vi hittat rätt personer. Är du rätt person för tjänsten? Skicka in din ansökan redan idag till: Joel Norrfors, 0910-50983, joel.norrfors@hugosons.se

FjärrbilsförareVillkor

Arbetsplats

Arbetsplats:
Nyhléns Hugosons Chark AB
Hemsida:
www.hugosons.se

Ansökan

Referens:
Transport
E-postadress:
joel.norrfors@hugosons.se
Sista ansökningsdag:
2019-04-21


Senaste inkomna jobb