Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Lastbilschaufförer med CE-behörighet sökes!

Om tjänsten

Nu söker vi Lastbilschaufförer för körningar runtom i Västra Götaland!:Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som Lastbilschaufför där du kör turer runt om i Västra Götaland. Du kommer främst att köra tvätt från ett tvätteri ut till kunder runt om i regionen. Tvätten är lastad i rullvagnar som manuellt rullas på och av bilen via bakgavellyft. Körningarna utgår i från Vara och arbetstiderna är varierande.

Bakgrund och personliga egenskaper

För att kunna söka tjänsten krävs det att du har CE-körkort, YKB samt digitalt förarkort. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Personen vi söker är noggrann, ansvarstagande och van vid att hålla ett högt tempo vid arbete. Du är serviceinriktad och tycker om att ha kontakt med de kunder du levererar till. Du bör ha goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift.

Om oss

FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Vid frågor kan du kontakta oss via mail, info@firstpersonal.seVi ser fram emot din ansökan redan idag!

FjärrbilsförareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstid 6 månader
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
First Personalpartner AB

Ansökan

Webbplats:
http://www.firstpersonal.se/lediga-jobb/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=1233
Sista ansökningsdag:
2019-02-24


Senaste inkomna jobb