Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

C-chaufför till kranbil

Om tjänsten

Jobbeskrivning

För kunds räkning söker vi en C-chaufför med vana att köra kranbil. Vi söker dig, gärna med tidigare erfarenhet av att transportera byggmaskiner till arbetsplatser, och god vana av att hantera en 1600 kg kran på bilen. För rätt person finns det goda förutsättningar för anställning hos vår kund efter en tids inhyrning.

Planerad start 2017-12-04

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är flexibel och inte är rädd för att hugga i när arbetet kräver det. Du kan arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra. Du är händig och gillar att arbeta fysiskt.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har god fysik då arbetet innehpller en del lyft.

Vi arbetar med löpande urval så välkommen in med din ansökan redan idag.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

KranbilsförareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Uniflex Sverige AB
Hemsida:
http://www.uniflex.se

Ansökan

Referens:
32046
Webbplats:
http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=32046
Sista ansökningsdag:
2017-12-07


Senaste inkomna jobb