Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Chaufför

Om tjänsten

Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet!

Som anställd i Deromegruppen är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan ? från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Hos oss vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att planera din karriär och utvecklas både i din roll och inom koncernen - i en värld i ständig tillväxt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat.


ARBETSUPPGIFTER
Derome Transport är ett eget åkeri inom Deromekoncernen. I vår flotta ingår ett 60-tal tunga fordon varav ca 40 är Kranbilar. Vi är etablerade i Derome utanför Varberg, Mölndal, Trollhättan och Landskrona.

Som chaufför är du vår kontakt mot våra proffskunder och levererar kundernas beställda byggmaterial och hus på utlovad tid ? en av de allra viktigaste funktionerna i företaget!

Du ingår i ett team av ca 10 chaufförer och vårt distributionsområde är Kungälv till Strömstad och bort till Mariestad/Falköping.
Arbetet innebär att du själv är aktiv i ditt arbete utanför fordonet.


KVALIFIKATIONER
Vi söker en chaufför med stor serviceanda och som är tillmötesgående och flexibel i sitt arbetssätt.

C-körkort med YKB-behörighet är ett krav. Kranvana och kännedom om byggmaterial är meriterande.
Du ska kunna kommunicera på svenska i tal och skrift.


Vi tror att du kommer att trivas i en organisation med högt driv med ett okomplicerat förhållningssätt. Vi tror dessutom att du kommer att trivas med ett arbetsklimat som värdesätter ett långsiktigt och ansvarstagande arbetssätt.

ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten är ett vikariat på 3-6 månader, på heltid och med tillträde snarast. Arbetstiden är förlagd under dagtid. Placering vid vår anläggning i Tanumshede.
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av vår Distributionsledare Kristian Svennevid på telefonnummer 0520 - 52 51 52.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 1 mars eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Deromegruppen bidrar gemensamt till en hållbar framtid när vi vidareförädlar produkter från skogen till trävaror, biobränsle, byggmaterial, byggkomponenter och hus. Vi ligger i framkant i utveckling av trä som det självklara byggnadsmaterialet för ett klimatsmart boende och en hållbar samhällsutveckling.

Derome Byggvaror & Träteknik ingår i Deromegruppen och bedriver bygg- och järnhandelsverksamhet på flertalet egna anläggningar i syd och västsverige samt tillverkar prefabricerade byggkomponenter och takstolar i Sverige och Osloregionen. Deromegruppen sysselsätter 2 000 anställda och beräknas omsätta 7,5 miljarder kronor under 2018. Verksamheterna omfattar allt från skog till färdigt hus.

KranbilsförareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid 100%
Visstid 2019-03-01 - 2019-08-31
Lön:
Fast månads- vecko- eller timlön

Arbetsplats

Arbetsplats:
DEROME AB
Hemsida:
www.derome.se

Ansökan

Webbplats:
https://system.webday.se/derome/rekrytera/cgi-shl/user_applicants.exe?action=VIEW_SPECIFIC_JOB&jobReferrer=https://www.arbetsformedlingen.se/&jobId=1508
Sista ansökningsdag:
2019-03-01


Senaste inkomna jobb