Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Suez söker chaufför till Rättvik

Om tjänsten

Vi söker nu en chaufför att köra sidlastande sopbil med utgångspunkt i Rättvik. I Arbetet åker man runt i Rättviks kommun och tömmer hushållsavfall hos privatpersoner. Vi ser gärna att du har erfarenhet sedan tidigare av att köra sidlastare men är inget krav om du är öppen för att prova nya utmaningar. Viss datakunskap krävs också eftersom bilarna numera är datoriserade med avläsning på alla sopkärl. Lokal kännedom runt Rättvik ser vi som en merit.

Vänta inte med din ansökan då tjänsten behöver tillsättas så snart som möjligt.

Som person är du serviceinriktad, noggrann och engagerad och möter utmaningar med en positiv attityd. Du tycker om att arbeta med nya utmaningar och har ett eget driv. Du är inte rädd för att hugga i när det behövs. Du har god förmåga att förhålla dig till periodvis hög arbetsbelastning och är van vid att samarbeta med andra. Du värdesätter ordning och reda.

SUEZ Recycling AB är ett av Sveriges ledande återvinningsföretag. Med 1 100 medarbetare, 66 lokalkontor och 55 egna behandlingsanläggningar erbjuder vi effektiva och miljöriktiga lösningar med fokus på nytänkande och långsiktig hållbarhet. SUEZ är en internationell miljökoncern med 80 000 medarbetare som förser 50 miljoner människor med återvinningstjänster och 92 miljoner människor med rent dricksvatten. Läs mer på www.suez.se

RenhållningsförareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Driftområde Rättvik

Ansökan

Referens:
Chaufför Rättvik
E-postadress:
markus.johanssonmora@suez.com
Sista ansökningsdag:
2017-11-30


Senaste inkomna jobb