Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

TMA Chaufför sökes

Om tjänsten

Bilräddningskåren Svenska AB söker nu en serviceinriktad TMA-chaufför med fokus på trafiksäkerhet.
Arbetet innebär att du tar ett stort eget ansvar för de arbeten som utförs åt våra uppdragsgivare samt att det fordon du framför underhålls genom daglig tillsyn.
Vi på Bilräddningskåren utför TMA-uppdrag längs det skyddsklassade vägnätet i Stockholm, en utsatt arbetsplats med stora riskmoment där säkerheten för våra kollegor i bärgningsbilarna och övriga kunder är av största vikt.
Denna tjänst innebär skiftarbete.Du som söker är social samt har lätt för att samarbeta och arbetar bra under stress. Framförallt så är du intresserad av trafiksäkerhet och har en strävan att vara en hjälpande hand för våra kunder och få dem att känna sig trygga längs vägen.
Vi kräver därför stor kunskap inom trafiksäkerhet och riskanalys samt ett sinne för problemlösning då många uppdrag inte är planerade och saknar Trafikanordningsplaner.
Har du även körkortsbehörighet CE är detta meriterande.
Internutbildning ges vid anställning.


Bilräddningskåren Svenska AB bildades 1992 och ägs av elva bärgningsföretag som är anslutna till Assistancekåren. Kärnverksamheten är uppställning av fordon, främst för olika myndigheters räkning, men även för försäkringsbolag. Vi har uppställningsytor spridda runt Stockholm och kan ta hand om upp till 4000 fordon vid ett och samma tillfälle. Förmedling av bärgningstjänster, TMA- tjänster och värdering av fordon är andra delar av vår verksamhet. Vi förmedlar omkring 50000st bärgningsuppdrag årligen.

Sedan starten har företaget vuxit år för år. De fem senaste åren har tillväxten varit kraftig och prognosen pekar uppåt även de kommande åren. Bilräddningskåren är sedan 2008 certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001.
Nu önskar vi anställa ytterligare en TMA-chaufför för placering i norra Stockholm

SpecialtransportförareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Bilräddningskåren Svenska AB

Ansökan

Referens:
TMA-chaufför
E-postadress:
Daniel@brkab.com
Sista ansökningsdag:
2018-10-14
Övrigt:
Vi önskar att ni skickar ert CV tillsammans med ett kortare personligt brev.


Senaste inkomna jobb