Slambilsoperatör Östhammar

Om tjänsten

Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till ett av de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har drygt 750 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, avfuktning, selektivrivning, sanering, håltagning, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolning, vacuumsug, transporter av avfall och jour. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Planen är att bli rikstäckande i Sverige i och med sammanslagningen med Recover Nordic Group som i dag finns i Norge, Danmark och Finland. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2015 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2015.

Relita Industri & Skadeservice har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi söker därför flera medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare. Vi söker nu en slambilschaufför/operatör till vårt regionkontor i Östhammar.

Vi erbjuder dig
Ett spännande och omväxlande arbete.
Goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med duktiga medarbetare.
Bra och moderna fordon. Vi har kollektivavtal och tillämpar individuell lönesättning.
Vid anställning gäller 6 månaders provanställning före tillsvidareanställning. Tjänsten är förlagd dagtid.  


Du som person
Du behöver vara stresstålig, ansvarsfull och kunna ta egna initiativ. I din chaufförsroll möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla. Du behöver kunna uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Det är viktigt att du är en trygg och säker förare som kan planera din körning väl, både utifrån trafiksäkerhet och miljöpåverkan.

Krav
C-körkort
YKB
Datorvana
God lokalkännedom


Meriterande
ADR
Arbete på väg
CE-körkort

Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet från liknande arbete.

Vid frågor kring tjänsten, kontakta Pär Åström, 072-4523794 
par.astrom@relita.se

Sista ansökningsdag 6 januari.
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Så tveka inte att skicka in din ansökan idag!

Sug- och spolbilsförareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Relita Industri & Skadeservice AB
Hemsida:
www.relita.se

Ansökan

Webbplats:
https://www.jobbet.se/platsannonser/platsannons/?id=cjpb212h91bpm01589uh76owr
Sista ansökningsdag:
2019-01-06


Senaste inkomna jobb