Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Spolbilschaufför

Om tjänsten

Stena Recycling gör återvinning till en hållbar affär. Med 1 500 engagerade medarbetare i Sveriges ledande återvinningsbolag skapar vi varje dag långsiktiga lösningar för såväl våra kunder som för samhället i stort. Stena Recycling är en del av Stena Metallkoncernen.
www.stenarecycling.se


Stena Recycling söker nu en

SPOLBILSCHAUFFÖR med placering i Nybro/Kalmar

Är du en Chaufför som kan och vill arbeta med service och återvinning? Vill du dessutom lära dig vår verksamhet från grunden och utvecklas tillsammans med oss? Då är det dig vi på Stena Recycling söker!

Din nya roll
Som Chaufför hos oss kommer du att arbeta med sug- och spolrelaterade tjänster för kunder i Småland, Blekinge och på Öland. Du besöker våra kunder för att hämta och transportera deras avfall för omhändertagande och återvinning.

Rollen innebär att ha ett stort fokus på service. Som Chaufför är du vårt ansikte utåt då du dagligen möter våra kunder och samarbetspartners. Du kommer ha ett nära samarbete med vårt team som utför transportplanering och med övriga medarbetare på filialen.

Vi söker dig som har:


• Körkort för klasserna CE 
• ADR-certifikat för tank 
• Yrkesförarkompetensbevis

 Vi erbjuder dig


•  att bli en del i ett av branschens ledande företag 
• ett högt tempo 
• goda utvecklingsmöjligheter


Personliga egenskaper
Som person är du en lagspelare som bidrar till ett gott arbetsklimat. Du är bekväm i att fatta egna beslut och du har högt säkerhetsfokus. Du är ansvarsfull, flexibel i ditt arbetssätt och har ett gott ordningssinne. Vidare brinner du för att skapa en god kontakt med våra kunder och har ett gott affärssinne. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ansökan
Tycker du att detta verkar intressant och vill veta mer är du välkommen att kontakta Transportansvarig Anders Karlsson på 0481-17500. Välkommen med din ansökan omgående då vi gör löpande urval, dock senast den 10 december 2017.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sug- och spolbilsförareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Stena Metall AB
Hemsida:
www.stenametall.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.stenametall.se/stena-metallkoncernen/arbeta-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=1157
Sista ansökningsdag:
2017-12-10


Senaste inkomna jobb